Fjernvarme i Stenløse Øst

Vi er igang!

Det skal være nemt og billigt at vælge de grønne løsninger. Derfor udvider vi fjernvarmenettet, så endnu flere kan få klimavenlig varme.

Forløbet

I takt med at arbejdet skrider frem, vil den enkelte nye fjernvarmekunde få besøg med henblik på endelig aftale om, hvor og hvordan fjernvarmestikket skal føres ind i huset.

Vi lægger tidsplaner for gravearbejdet op efterhånden, som vi får gravetilladelser til nye etaper. Tilslutning til fjernvarme sker efterhånden, som der kan komme vand på hovedledningen. Det betyder, at der nogle gange kan gå noget tid, efter gravearbejdet er afsluttet, til tilslutning er mulig.

Har du ikke tilmeldt dig endnu?

Hvis du ikke har tilmeldt dig endnu, kan du, så længe vi ikke allerede har gravet forbi, blive tilsluttet til en favorabel pris – kontakt os på telefon 3020 1019.

Tilsynsførende på projektet: Claus Thue Andersen, tlf. 4173 9641

Graveplan

Gravearbejde i Rosenkvarteret

I ugerne 24 (i 2021) til 4 (i 2022) graver vi i området

 • Rosenvænget
 • Stenlillevej 13A - 13D
 • Rosenhaven
 • Rosenvej
 • Rosenbakkevej
 • Højdevej
 • Rosenlundvej

Gravearbejde ved Stenlillevej

I ugerne 44 (i 2021) til 10 (i 2022) graver vi i området

 • Stenlillevej
 • Rosendalvej
 • Stamvej
 • Maglehøjvej
 • Gravhøjvej

Har du ikke tilmeldt dig endnu?

Nåede du ikke at tilmelde dig inden fristens udløb, så kontakt os på tlf. 3020 1019 eller pr. mail adm@egedalfjernvarme.dk

DOWNLOAD
1222 EFSØ Etapeplan A

Få dit fjernvarmeanlæg på abonnement

- For kun ca. 250 kr. om måneden!

Når du vil have fjernvarme, skal du vælge om du vil eje din unit eller have et abonnement.

Prisen på abonnementet afhænger af dit forbrug, men for de fleste almindelige huse vil det koste ca. 250 kr. pr. måned (3.000 kr./år) oven i varmeregningen.

Betalingen på de 250 kr. inkluderer opsætning af en ny unit, servicering og vedligehold af anlægget, udskiftning af reservedele eller unit uden beregning samt tilkaldevagt.

A-Model, Abonnement
Vi etablerer stikledningen ind til din bolig, opsætter et nyt fjernvarmeanlæg og slutter det til dit centralvarmeanlæg. Vi servicerer og vedligeholder anlægget og skifter det uden beregning, når det om mange år er udtjent. Alt sammen som en del af fjernvarmeaftalen, hvor du betaler lidt mere over varmeregningen.

E-model, Du ejer selv
Vi etablerer stikledningen ind til din bolig og gennem ydermuren eller i et udvendigt skab. Du køber og opsætter et fjernvarmeanlæg og får udført alle nødvendige installationer af en VVS-installatør. Du indhenter selv tilbuddet og betaler selv for arbejdet*. Du sørger også selv for al fremtidig vedligeholdelse af fjernvarmeanlægget.

Læs mere om tilslutningsmodellerne »

De 4 trin: Sådan får du fjernvarme »

Tilmeld dig fjernvarme »

Vi hjælper dig!

Vil du høre om muligheden for, hvornår du kan komme på fjernvarme eller har andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 30201019

Du kan også skrive til os på mail:
adm@egedalfjernvarme.dk