Vil du have fjernvarme?

Skift til fjernvarme og høst grønne gevinster år for år

For hvert hus, der skifter fra gas til fjernvarme, reducerer vi CO2 udslippet med 85%. Og som husejer får du en nem opvarmning med god varmeøkonomi. Derfor arbejder vi på at rulle fjernvarmen ud til flere områder.

Langt det meste af vores fjernvarme kommer fra vedvarende energikilder som sol, biomasse og fra samproduktion med el. Derfor er de grønne fordele til at få øje på.
Har du f.eks. et hus på 130 m2, kan du år efter år spare miljøet for næsten 3,2 ton CO2 ved at skifte fra f.eks. gas til fjernvarme. Det svarer til, at du hvert år planter 15 træer, som får lov at stå i 90 år. 

Tilslutningsafgifterne fremgår af vores takstblad. Bor du i et kampagne- eller udbygningsområde er tilslutningen gratis.

Villakvarterer omkring Krogholmvej

Bliv tilsluttet gratis! Det skal være nemt og billigt at vælge de grønne løsninger. Derfor udvider vi fjernvarmenettet, så endnu flere kan få klimavenlig varme. I starten af 2022 vil vi begynde at grave fjernvarmerør ned i dit område og tilmeldingen er nu startet. Hvis du tilslutter dig fjernvarmen, mens vi udbygger, er tilslutningen gratis. Bor du i udvidelsesområdet, så tilmeld dig i dag. Når 30% har vist interesse for fjernvarme i et område, går vi i gang med udbygning og tilslutning.

Bliv tilsluttet gratis - læs mere her

Ølstykke og Stenløse

Miljørigtig og billig varme er på vej til Ølstykke og Stenløse. Projektet forventes at vare i fem år med opstart i 2022. Vi lægger informationsbreve og invitation til informationsmøde i postkassen, når vi starter op i et nyt område.

Skriv dig op allerede nu

Stenløse Øst

Vi er igang med udbygningen. I takt med at arbejdet skrider frem, vil den enkelte nye fjernvarmekunde få besøg med henblik på endelig aftale om, hvor og hvordan fjernvarmestikket skal føres ind i huset.

Læs mere om projektet

Vi hjælper dig!

Vil du høre om muligheden for, hvornår du kan komme på fjernvarme eller har andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 30201019

Du kan også skrive til os på mail:
adm@egedalfjernvarme.dk