Fjernvarme til Krogholmvej-kvartererne

Bliv tilsluttet for 0 kr.

Tilmeld dig nu

Bor du i udvidelsesområdet, så tilmeld dig i dag. Vi vender tilbage, når vi går i gang med udbygning og tilslutning i de enkelte delområder. Se tidsplan her på siden.

 

Et godt tilbud på en langsigtet investering

Bor du i udvidelsesområderne 9.3 og 9.4, så tilmeld dig fjernvarmen mens vi udbygger og få tilslutningen for 0 kr.

Tilmelder du dig først fjernvarme, når vi har startet gravearbejdet, får du tilslutningen til normalpris, som i 2024 er 45.000 kr. 

Du kan vælge at få dit fjernvarmeanlæg samt installation og vedligehold på abonnement for ca. 260 kr. pr. måned, eller selv stå for indkøb af fjernvarmeanlæg samt installation med din egen VVS'er.

 

Få dit fjernvarmeanlæg på abonnement

- For ca. 260 kr. om måneden!

Når du vil have fjernvarme, skal du vælge, om du vil eje din unit eller have et abonnement.

Prisen på abonnementet afhænger af dit forbrug, men for de fleste almindelige huse vil det koste ca. 260 kr. pr. måned (3.120 kr./år) oven i varmeregningen.

Abonnementet inkluderer opsætning af en ny unit, servicering og vedligehold af anlægget, udskiftning af reservedele eller unit uden beregning, samt tilkaldevagt.

 

A-Model, Abonnement
Vi etablerer stikledningen ind til din bolig uden beregning, opsætter et nyt fjernvarmeanlæg og slutter det til dit centralvarmeanlæg. Vi servicerer og vedligeholder anlægget og skifter det uden beregning, når det om mange år er udtjent. Alt sammen som en del af fjernvarmeaftalen.

 

E-model, Du ejer selv
Vi etablerer stikledningen ind til din bolig gennem ydermuren eller i et udvendigt skab uden beregning. Du indhenter selv tilbud, køber selv et fjernvarmeanlæg, og får udført alle nødvendige installationer af en VVS-installatør. Du sørger også selv for al fremtidig vedligeholdelse af fjernvarmeanlægget.

 

Læs mere om tilslutningsmodellerne »

De 4 trin: Sådan får du fjernvarme »

Tilmeld dig fjernvarme »

Tidsplan 

Før vi starter op i de enkelte delområder, sender vi kontrakter ud og går i gang med at aftale, hvordan varmen kommer ind i det enkelte hus.

Etape 9.1

Gravearbejdet er afsluttet.

Etape 9.2

Gravearbejdet er afsluttet.

Etape 9.3

Informationsmøde forventes afholdt i 4. kvartal 2024.

Etape 9.4

Informationsmøde er afholdt.

Gravearbejdet er i gang.

 

Vi hjælper dig!

Vil du høre om muligheden for, hvornår du kan komme på fjernvarme eller har andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 30201019

Du kan også skrive til os på mail:
adm@egedalfjernvarme.dk

 

//